Om oss

vavdatalogo

Historia

Verksamheten startade i Lerum 1992. Företaget flyttade verksamheten till lokaler på Göteborgsvägen i Alingsås 1993. Mellan 1993 till 2007 hade vi butik och verkstad på Göteborgsvägen i Alingsås. 2007 flyttade vi till Bolltorps industriområde i Alingsås och från augusti 2012 till 2016 bedrevs verksamheten i Partille med adress Laxfiskevägen 30. Vår nuvarande adress är Krokviksvägen 28 i Åsa.

Vi erbjuder

Vi erbjuder service, support och konsultation inom IT. Vi säljer kvalitativa IT-produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår målsättning är att vara en partner som kan erbjuda en helhetslösning till ditt företag så att ni kan fokusera på er verksamhet. Vi kan ta fram skräddarsydda lösningar som är anpassade till just er verksamhet. Vår personal har bred kompetens och specialistkunskaper inom hela IT-området. Vi arbetar främst med service, löpande drift, support och rådgivning.

Kundanpassade SLA-modeller

Vi erbjuder kundanpassade serviceavtal med SLA-modeller som passar ert företag. Snabba inställelsetider och korta ledtider.

Molntjänster

Vi erbjuder säker fjärrbackup, molnlagring samt andra molnrelaterade tjänster.

Utbildning

Vi erbjuder utbildningar i Windows, Windows server, Adobe och Office. Genom ett brett kontaktnät kan vi via externa konsulter också erbjuda kundanpassade utbildningar inom de flesta IT-områden.

Webb

Vi hjälper er med att utveckla er hemsida och tillhandahåller verktyg som gör att ni själva kan uppdatera hemsidan löpande.